GewoonMoon vastgoedstyling

Van het erfstuk van tante Annie, dat bijzettafeltje dat u ooit in een opwelling kocht tot een duur schilderij... Wij kijken kritisch naar uw interieur. Voegt het wat toe aan de koopbeleving van de potentiële koper of schrikt het juist af? Ruimte en neutraliteit zijn uiterst belangrijk bij de verkoop van uw woning.

Uw woning is uw thuis, zo hoort het ook. Maar wanneer u uw woning wilt verkopen is het wel belangrijk om uw woning zo neutraal mogelijk te presenteren. De toekomstige bewoner moet direct bij binnenkomst zijn of haar eigen interieur in de ruimte kunnen voorstellen.Monique Boone is GewoonMoon. Een jong creatief bedrijf en professioneel opgeleid voor interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies en vastgoedstyling. De opleidingen binnenhuisarchitectuur, interieurstyling, vastgoedstyling en kleurkunde, dragen bij aan de vakkundigheid van GewoonMoon

 

GewoonMoon is aangesloten bij Stijlbon 'Leuk om te krijgen en te geven'.

GewoonMoon is aangesloten bij BNSCrisp (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten) Alle Stylisten.

GewoonMoon is inzetbaar voor particulieren, makelaars, woningbouw-verenigingen en project-ontwikkelaars.


GewoonMoon haalt het maximale uit uw woning!

GewoonMoon interieurstyling en interieurontwerp

 

Een ander interieur omdat u gaat verhuizen, u bent uitgekeken op uw huidige interieur of u wilt uw meubels eens anders neerzetten om uw huidige interieur een boost te geven.

 

Soms is het lastig om door uw eigen interieur heen te kijken. Vaak blijft dat ene stoeltje toch op die vaste plek staan, maar het kan maar zo, dat datzelfde stoeltje uitstekend past in die andere hoek.

Een interieuradvies of een interieurontwerp kan u daarbij helpen. 

Ook voor een keuken-en of een badkamerontwerp kunt u terecht bij GewoonMoon.

 

 

 

 

 

 

 


GewoonMoon Monique Boone,  Hengelo, T. 06 52 33 67 05, E. monique@gewoonmoon.nl

  • Wix Facebook page
  • c-linkedin
  • Instagram App Icon
  • Wix Facebook page
  • c-linkedin
  • Instagram App Icon